info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  15764  
   
  Danes smo:  
  13.4.2024, 8:57:37;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[17.10.2012]

   14. TEKMOVANJE SLIKOPLESKARJEV SLOVENIJE

Sekcija slikopleskarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira
v petek, 30. novembra 2012,

14. TEKMOVANJE SLIKOPLESKARJEV SLOVENIJE,
ki bo v Splošni bolnišnici Novo mesto, Šmihelska cesta 1, Novo mesto.

Vabimo vse slikopleskarje, da se udeležite 14. tekmovanja slikopleskarjev Slovenije. Na tekmovanju lahko sodelujete v tekmovalnem delu ali pa v okviru t.i. humanitarne akcije.
" V sklopu tekmovanja bo vsaka tekmovalna ekipa prepleskala sobo in vratni podboj. Tekmovalno ekipo sestavljata dva člana (obrtnik in delavec, dva delavca ali dva obrtnika). Število ekip je omejeno na maksimalno 20 zaradi prostorskih omejitev. Ob večjem številu prijav bomo upoštevali vrstni red prijav in načelo enakomerne geografske zastopanosti.
" Slikopleskarji, ki se ne boste odločili za sodelovanje v tekmovalnem delu, ste lepo vabljeni, da se udeležite humanitarne akcije v sklopu katere bomo slikopleskarsko uredili prostore oddelka ginekologije in porodništva. V humanitarnem delu se lahko prijavijo tudi posamezniki. S tem boste pomagali Splošni bolnišnici Novo mesto ter prispevali svoj delež k ureditvi in izgledu objekta, hkrati pa se boste srečali s svojimi stanovskimi prijatelji, izmenjali svoje izkušnje ter pomembno prispevali k promociji poklica pa tudi slikopleskarske dejavnosti.

Ob prihodu na tekmovanje morate imeti s seboj naslednje orodje: dve (2) lopatici, gladilko, pištolo za kit, izvijač in dve (2) lestvi (5 klinov in 4 klini).

Vsi sodelujoči na tekmovanju boste prejeli pisna priznanja, praktične nagrade, deležni pa boste tudi posebnega presenečanja. Delo tekmovalcev bo ocenjevala sodniška ekipa, ki jo imenuje Sekcija slikopleskarjev pri OZS. Najboljše tri tekmovalne ekipe bodo nagrajene s pokali in diplomami, zmagovalna ekipa pa prejme tudi prehodni pokal.

Zaradi nemotene priprave tekmovanja vas prosimo, da natančno izpolnite priloženo prijavnico in jo vrnete na enega od naslovov organizatorja: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Sekciji slikopleskarjev - najpozneje do petka, 26. oktobra 2012.

Za vse informacije se lahko obrnete na naslov: OZS, Sekcija slikopleskarjev, sekretar sekcije Igor Pipan (tel. 01 5830 568, mobitel 041 725 448) ali na vodjo tekmovanja: g. Branko Goričan, mobitel 041 688 317.


image001
image011
Pripone: humanitarno-tekmovalna_akcija_slikopleskarje.ppt 2012-tekmovanje_razpis.pdf SB_NM-predstavitev_SB_in_oddelka.doc

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]