|
|
|
|
|
|
STATISTIKA |
|
|
|
|
|
Obiskovalec št.: |
|
|
114506 |
|
|
|
|
|
Danes smo: |
|
|
16.9.2024, 2:28:25; |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[24.04.2015] |
|
IZOBRAŽEVANJE o sistemu HACCP in zahtevah glede označevanja ALERGENOV v gostinskih obratih
| |
|
IZOBRAŽEVANJE o sistemu HACCP in
zahtevah glede označevanja ALERGENOV v gostinskih obratih
Obveščamo vas, da OOZ Slovenska Bistrica, skupaj s Skladom za izobraževanje delavcev pri samostojnih podjetnikih Slovenska Bistrica in podjetjem Aditiv d.o.o. iz Slovenske Bistrice, organizira izobraževanje o sistemu HACCP in označevanja alergenov v gostinskih obratih.
Poleg pregleda aktualnih zadev na področju izvajanja dobre higienske prakse in sistema HACCP skladno s smernicami dobre higienske prakse in HACCP-a za gostinstvo, bo predstavljena Uredba o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom, ki gostincem prinaša obvezno označevanje alergenov za jedi, ki jih nudijo.
v ponedeljek, 11. maja 2015, ob 11. uri,
v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Slovenska Bistrica, Špindlerjeva 2e.
|
|
Pripone:
HACCP_in_ALERGENI-11_5_2015.doc
|
|
|
|
|
|
KONTAKT-LOKACIJA |
|
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica
Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica
TELEFON
02 818-14-84
FAX
02 818-31-10
|
|
|
DELOVNI ČAS |
|
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00
URADNE URE
PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
|
|
|
PREDSTAVITEV |
|
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]
|
|
|
|
|
|
|