info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  52409  
   
  Danes smo:  
  15.7.2024, 18:48:3;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[21.09.2015]

   Razpis za zimovanje 2015/2016

Objavljamo razpis za letovanje za leto
2015/2016.


Če se boste odločili zimovati v katerem izmed objektov naše zbornice, izpolnite prijavnico in jo vrnite na sedež Območne obrtnopodjetniške zbornice vključno do ponedeljka, 28. septembra 2015 med 7.
in 15. uro (ob sredah do 17. ure).
Po tem datumu prijav ne bomo več sprejemali!
Prednost pri odobritvi letovanja bodo imeli tisti, ki v naših počitniških enotah niso nikoli letovali, niti zimovali in pa tisti, ki že več let čakajo, da pridejo na vrsto.
Najemnino odobrene počitniške enote bo potrebno plačati TAKOJ po prejemu odobritve. Pri morebitni odpovedi si Območna obrtnopodjetniška zbornica pridržuje pravico zadržati 30 odstotkov vplačanega zneska, v kolikor izmena ostane neizkoriščena, v drugem primeru pa 10
odstotkov.
Izmene so v Čateških toplicah, v Moravskih toplicah in v Kranjski Gori ob 12. uri; na Treh Kraljih je pričetek izmene ob 13. uri, konec ob 12. uri; na Rogli pa pričetek ob 17. uri, konec letovanja pa ob 16. uri.
Najmanjši možni najem je štiri dni.

BRUNARICA V »TERMAH ČATEŽ«
V ČATEŠKIH TOPLICAH

Bivanje v brunarici v Čateških toplicah je mogoče skozi vso leto. Brunarica ima večjo dnevno sobo, ki je hkrati kuhinja in jedilnica, eno spalnico za dve osebi ter še eno
majhno sobico, primerno za dve osebi in kopalnico s tušem ter WCjem.
Prenočite lahko tudi na galeriji, ki je nad dnevno sobo. V brunarici lahko biva 6 oseb.
Brunarica je ogrevana z električnima radiatorjema. Pred brunarico je pergola, ki nudi ugodno senco za avtomobil.
Čateške toplice vam ponujajo veliko načinov za preživljanje prostega časa :
* Na poletni Termalni rivieri z več kot 10.000 m2 vodnih površin, obilico možnosti plavanja na prostem, kopanja v bazenu z valovi, spuščanja po brzicah hitre reke,
sproščanja s pomočjo whirlpoolov in vodnih masaž. Zahtevnejši se lahko preizkusijo v prenovljenem olimpijskem bazenu;
* GUSARSKI OTOK: veliko igralo sredi bazena s tobogani, vodnimi curki, visečimi vrvnimi potmi, prelivnimi vedri, kjer se vsaki dve minuti zalije vodni slap, skratka
pravi raj za otroke. To je edinstvena vodna atrakcija v tem delu Evrope;
* V SAVNA PARKU prenovljene zimske Termalne riviere so ponudbi dodali še osmo, tako imenovano »indjansko savno« na prostem;
* za aktivni prosti čas si lahko privoščite razgibavanje na umetnem jezeru, po katerem se lahko popeljete s čolni na pedala ali vesla; poleg jezera je tudi igrišče za
odbojko na mivki; otroci pa se lahko kratkočasijo na trampolinih;
* posebne ponudbe storitev - zdravstvenih, športnih in rekreativnih;
* skupaj z lokalno turistično organizacijo, Zavodom za turizem Občine Brežice pripravljajo ponudbe izletov v Občini Brežice.

BRUNARICA NA ROGLI
Brunarica leži v neposredni bližini smučišč. Namenjena je za bivanje ene družine.
Rogla leži na višini 1517 m in je s svojo edinstveno klimo pravi raj za vse, ki se hočejo sprostiti. Rogla se pozimi spremeni v pravi beli paradiž, kjer se lahko na 80 hektarjih umetno zasneženih smučarskih površinah, ob odlični kulinarični ponudbi in zimskih radostih, naužije vsa družina. Tukaj se lahko preizkusijo v smučanju začetniki, kot tudi boljši smučarji in pa tudi zelo dobri smučarji, saj je Rogla prizorišče tekmovanj FIS in evropskega pokala.
Prav tako se z malo poguma lahko preizkusite na 1.360 metrov dolgi vijugasti progi na udobnih saneh, ki je za vsakega prav posebej nepozabno adrenalinsko doživetje.
Vso to bogato ponudbo Rogle pa odlično dopolnjuje zdravilišče Terme Zreče z novo športno dvorano. Seveda se zraven smučanja in kopanja lahko odločite še za krajše in daljše izlete po lepi okolici.

APARTMA V APARTMAJSKEM NASELJU V
MORAVSKIH TOPLICAH

Bivalna enota je v neposredni bližini pokritih bazenov. Ogrevana je s centralno kurjavo. V njej lahko biva pet oseb, kopalne karte pa pripadajo največ štirim osebam.
S temi kartami je možno kopanje v vseh TERMAH in zunanjih bazenih, razen v hotelu AJDA, uporabljate pa lahko tudi savno.
Ponudba Moravskih toplic je bogatejša za nov bazenski kompleks - TERME 3000.
Tako ima zdravilišče Moravske toplice skupaj 5000 kvadratnih metrov vodnih površin, saj je na voljo kar 31 bazenov, pokritih in na prostem. Tukaj lahko izbirate med divjo reko, gejzirji, slapovi, masažami, vodnimi tokovi, 22 metrskim stolpom s toboganom dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti. Ob bazenih so prostrane travnate površine, ki nudijo obilo naravne sence.
Bogato kopališko in zdraviliško ponudbo Moravskih toplic pa zaokrožujejo še športni park na umetni travi, peščena teniška igrišča, golf, trim steza, izposoja koles za individualno raziskovanje okolice ali organizirane kolesarske izlete ter številna druga ponudba, kot so poleti z balonom ali športnim letalom, jahanje, čolnarjenje, ribolov in številni izleti v prelepo okolico.

BRUNARICA PRI TREH KRALJIH
NA POHORJU

V brunarici sta dva apartmaja, v vsakem lahko biva do šest oseb, TWC, ogrevanje urejeno s centralnim gretjem na elektriko.
Možni izleti: uro in pol hoda je do malega in velikega slapa Šumik, 45 minut do Črnega jezera, od tod po 20 minutah prispete na Osankarico, kjer se lahko okrepčate ali pa si ogledate muzej, posvečen Pohorskemu bataljonu. Od tukaj lahko pot nadaljujete proti Trem Žebljem. Zanimiv je ogled partizanske bolnišnice Jesen. V vasici Kebelj, ki je 20 minut oddaljena, si lahko ogledate lepo ohranjeno črno kuhinjo, lahko se napotite tudi do Koče na Pesku, kjer lahko jezdite konje. Lahko se odločite in po treh urah in pol prispete preko Areha na mariborsko Pohorje. Ali pa se odločite za ruško stran Pohorja. Če ne želite pešačiti, se lahko sprehodite na najvišjo točko 1347 metrov visoki Veliki vrh, od koder boste imeli čudovit razgled po celi Dravski dolini. V kolikor se želite samo okrepčati, je na voljo novi hotel “Jakec”, kjer vam bodo ponudili odlične kulinarične dobrote ter vas razvajali v savnah, fitnes centru, ljubitelje bowlinga pa na štiristeznem bowlingu. Za najmlajše so pripravili prijetno otroško igralnico.

APARTMA V KRANJSKI GORI V NASELJU
ČIČARE

Garsonjera je v apartmajskem bloku, v Čičarah v Kranjski Gori. Možnost letovanja oziroma zimovanja v garsonjeri je za pet oseb.
Garsonjera ima dva balkona, iz enega je lep pogled na žuborečo Savo Dolinko (tu je Sava še potok), iz drugega, večjega balkona pa na dvorišče in na gore (Prisojnik, Mojstrovko, vrh Slemena …). Garsonjera v Kranjski Gori ima dva prostora, tako da je spalnica ločena od dnevnega prostora, na tleh pa je položena tekstilna talna obloga, ki hkrati služi kot zvočna izolacija.
Kranjska Gora je vas, ki leži na nadmorski višini nekaj nad 800 metrov in ima izredno čist zrak ter dobro pitno vodo. Zaradi značilnih gorskih zračnih struj, ima Kranjska Gora le redkokdaj meglo. V tem lepem delu alpskega sveta je lepo v vseh letnih časih. Tisti, ki si brez kopanja oziroma plavanja ne morejo zamisliti dopusta, si te užitke lahko privoščijo v hotelu KOMPAS, z aqualandom v hotelu LARIX, pa tudi v hotelu LEK imajo prenovljene bazene.
In v tej Kekčevi deželi je v vseh letnih časih lepo. Pozimi na številnih smučiščih, ki zadoščajo tako vrhunskim smučarjem kot začetnikom, pomladi na čistem zraku in krajših sprehodih, poleti in jeseni pa na izletih v hribe, gorske doline in gore.
Pripone: Zimovanje_2015-2016-CENIK.pdf Zimovanje_2015-2016-IZMENE.pdf Zimovanje_2015-2016-PRIJAVNICA.pdf

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]