info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  52579  
   
  Danes smo:  
  15.7.2024, 20:46:9;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[25.08.2017]

   VABILO NA SREČANJE PREVOZNIŠKIH DRUŽIN

druzinska podjetjaVabilo na srečanje prevozniških družin

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), ki v zadnjih letih tesno sodelujeta pri aktivnostih za izboljšanje položaja cestnih prevoznikov želita, da se povezovanje slovenskih prevoznikov in delovanje družinskih podjetij še izboljša. Zato vabita prevoznike, da se v soboto, 30. septembra 2017, pridružite strokovnemu in družabnemu srečanju prevozniških družinskih podjetij!

Slovenska družinska podjetja, od katerih je več kot 90 % mikro in majhnih podjetij, prispevajo okoli 67 % dodane vrednosti slovenskih podjetij in zaposlujejo kar 70 % delovne sile. Več kot polovico slovenskih družinskih podjetij vodi prva generacija.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) sta reprezentativna predstavnika, ki zastopata tudi interese slovenskih cestnih prevoznikov in se tudi želita približati načelu »članstvo za vse življenje«, ki ga ima večina družinskih podjetij.

Obe zbornici, ki v zadnjih letih tesno sodelujeta pri aktivnostih za izboljšanje položaja cestnih prevoznikov želita, da se povezovanje slovenskih prevoznikov in delovanje družinskih podjetij še izboljša. Zaradi tega vas vabimo, da se pridružite strokovnemu in družabnemu srečanju prevozniških družinskih podjetij, ki bo v soboto, 30. septembra 2017, od 14 ure naprej, na parkirnem mestu Mladinske ulice 89 v Ljubljani (avtocesta A2, izvoz št. 16 - Brdo).

Na srečanju, ki je pod pokroviteljstvom Ministrstva za infrastrukturo bo:

  • pozdravni govor državnih in zborničnih predstavnikov
  • strokovno predavanje o prenosu lastništva na mlajše generacije (pravni, finančni in davčni vidiki prenosa ter primeri dobrih praks)
  • predstavitev prihodnosti digitalizacije v transportni dejavnosti
  • predstavitev elektronskega cestninjenja v Sloveniji od 2018
  • predstavitev sponzorjev
  • družabni program

Na srečanju bo poskrbljeno za hrano in pijačo, ki jo bosta zagotovila organizatorja s sponzorji, igral bo ansambel Modrijani. Medijsko bo prireditev pokrival Radio 1, preko katerega bo na dan prireditve tudi oddajanje v živo, z njihovega reportažnega avtobusa.

Na srečanje, ki ga organizirata Sekcija za promet pri OZS in Združenje za promet pri GZS, so vabljeni vsi družinski člani transportnih podjetij.

Prijave oddajte do 20.9.2017 na spletni strani https://www.gzs.si/zdruzenje_za_promet/Obrazec/Sre%C4%8Danje-prevoznikov-3092017

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]