info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  52537  
   
  Danes smo:  
  15.7.2024, 20:17:17;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[28.08.2017]

   Nova TV oddaja z naslovom IZZIVI

Z veseljem vas obveščamo, da bodo slovenski obrtniki in podjetniki po dolgih letih čakanja dobili svojo televizijsko oddajo. 1. septembra namreč na televizijske zaslone prihaja nova TV oddaja z naslovom IZZIVI - obrt in podjetništvo, ki bo v prvi vrsti namenjena obrtnikom in podjetnikom. Na sporedu bo vsak petek ob 20. uri na TV Maribor, ponovitvi bosta v nedeljo ob 16.30 in v torek ob 13.20 na TV Maribor, ogledati pa si jo bo mogoče tudi na MMC portalu RTV Slovenija.

Pobudnica in glavni partner nove televizijske oddaje je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. "Obrtniki in podjetniki smo želeli imeti oddajo, ki bi celostno predstavila teme s področja obrti in podjetništva. Če imajo kmetje svojo oddajo, zakaj je ne bi imeli tudi mi?", je razloge za začetek nove TV oddaje pojasnil predsednik OZS Branko Meh.
Oddaja bo informativno-izobraževalnega formata, v njej pa se bomo lotili aktualnih tem s področja obrti in podjetništva, svetovali obrtnikom in podjetnikom, jih izobraževali in informirali o aktualnih dogodkih, zakonodajnih spremembah, predstavljali dobre prakse slovenskih obrtnikov in podjetnikov in še mnogo več.
O TV Maribor
TV Maribor sodi pod okrilje RTV Slovenija, prek različnih internetnih ponudnikov pa je dostopna gledalcem po vsej Sloveniji. Oddajo si boste lahko ogledali tudi na MMC portalu RTV Slovenija. Voditeljica in urednica oddaje bo Duška Lah.
Partnerji oddaje
Poleg OZS so oddajo podprli tudi njeni dolgoletni partnerji, in sicer NLB, Zavarovalnica Triglav, Slovenski podjetniški sklad, Sklad obrtnikov in podjetnikov, Spirit Slovenija ter Center RS za poklicno izobraževanje.
Vsebina oddaje bo zanimiva tudi za širšo javnost, ki jo zanima področje obrti in podjetništva.
Vabljeni k ogledu!

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]