info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  1516  
   
  Danes smo:  
  19.4.2024, 18:45:29;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[11.04.2007]

   STROKOVNA EKSKURZIJA V BEOGRAD


Posredujemo vam program dvodnevne strokovne ekskurzije, ki jo organizirata Sklad za izobraževanje delavcev pri samostojnih podjetnikih in Območna obrtna zbornica Slovenska Bistrica. Strokovno ekskurzijo bomo organizirali v dveh terminih. Delavci, zaposleni pri obrtnikih, za katere se plačuje prispevek za izobraževanje, in obrtniki, ki ste člani Območne obrtne zbornice ter imate poravnane vse obveznosti v zvezi s članarino, plačate ob prijavi 54 EUR, razliko bosta poravnala Sklad za izobraževanje delavcev pri samostojnih podjetnikih in OOZ Slovenska Bistrica. Na strokovno ekskurzijo lahko povabite tudi svoje zakonske partnerje, vendar zanje velja polna cena.

Prijave sprejema Turistična agencija SAJKO, Trg svobode 22, Slovenska Bistrica, med tednom od 8. do 19. ure, v soboto pa med 8. in 12. uro. Prijavite se lahko le z osebnim dokumentom, pogoj za prijavo je tudi plačilo. Telefonska prijava ni mogoča.

Za oba termina se lahko prijavite do 26. aprila 2007 oziroma do zasedbe mest štirih avtobusov, partnerje pa lahko prijavite od 26. do 30. aprila 2007, v primeru prostih mest na avtobusih. V primeru, da v posameznem terminu ne bi napolnili avtobusa, se po predhodnem dogovoru potniki priključijo na avtobus v drugem terminu.

Vse ostale informacije lahko dobite na telefonski številki: 805-18-00, TURISTIČNA AGENCIJA SAJKO. E-mail: info@sajko-turizem.si

V kolikor želite biti skupaj na avtobusu kot skupina, se tako tudi prijavite!

1. termin: 19. in 20. maj 2007.

2. termin: 9. in 10. junij 2007.

BEOGRAD
beograd

Program:
1.dan: Odhod iz Slov. Bistrice ob 1. uri. Prestop meje s Hrvaško. Nočna vožnja mimo Zagreba in naprej v smeri Slavonskega Broda z vmesnimi postanki. Prestop meje s Srbijo in nadaljevanje poti proti Sremski Mitrovici. Jutranji prihod v BEOGRAD. Krožni ogled mestnih znamenitosti /pravoslavna cerkev Sv. Save, sv. Marka, mestna skupščina, zvezni parlament, Trg republike, Trg Nikole Pašića .../. Namestitev v hotel. Kosilo. Po osvežitvi pa peš na ogled starega mestnega jedra; Trg republike, Narodni muzej, Narodno gledališče, Študentski trg, Kalemegdan, Saborna cerkev, "konak" kneginje Ljubice, "kafana" … Prosto samostojno odkrivanje mesta, za nakup na Knezmihajlovi ulici, tržnici … Po osvežitvi pa odhod v boemsko četrt Skadarlijo. Večerja ob starogradski glasbi v eni izmed restavracij. Nočitev.
2. dan: Zajtrk. Še nekaj prostega za samostojno odkrivanje mesta, manjši nakup, obisk tržnice. Vožnja na Dedinje in obisk "Hiše cvetja" z grobnico maršala Tita in ogled etnografskega muzeja, ki hrani "titova" darila. Nazadnje se zapeljemo še do AVALE. Ogledali si bomo spomenik ruskim letalcem in se povzpeli do "meštrovičevega" spomenika neznanemu vojaku. Kosilo. Slovo od Beograda in vožnja po isti poti z vmesnimi postanki. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

POLNA CENA: 128 EUR (30.674 SIT) pri najmanj 45 osebah/avtobus.

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, 1 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelu*** v ? TWC sobah v središču mesta, večerjo ob starogradski glasbi v restavraciji na Skadarliji, 2 x kosilo, oglede po programu, lokalno vodenje kjer je obvezno, cestnine in pristojbine, vodenje ter organizacijo.

Možno doplačilo: - za 1/1 sobo 13 EUR/osebo.

Za potovanje v Beograd potrebujete veljavni potni list!
Vabljeni!

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]